Hej, jag heter Anna


Jag är coach i
Eating Psychology, Mindset, Intuitivt Ätande och
Holistisk Hälsa.

Jag är också den tidigare perfektionisten som bantade bort 20 år av mitt liv och som aldrig åkte på semester utan mitt måttband. Som lät vågen och min knepiga IBS mage sätta ribban för humöret och styra mitt liv. Som fick ett sorligt wake up call, skolade om mig och gjorde det mitt mission att hjälpa kvinnor hitta ett nytt sätt att se på mat, sin kropp och sig själva.

Hej, Jag heter Anna

Jag är coach i
Eating Psychology, Mindset, Intuitivt Ätande och
Holistisk Hälsa.

Jag är också den tidigare perfektionisten som bantade bort 20 år av mitt liv och som aldrig åkte på semester utan mitt måttband. Som lät vågen och min knepiga IBS mage sätta ribban för mitt humör och styra mitt liv. Som fick ett sorligt wake up call, skolade om mig och gjorde det mitt mission att hjälpa kvinnor att hitta ett nytt sätt att se på mat, sin kropp och sig själva.

Jag har inte alltid varit så här balanserad.
I över 15 år började jag om varje månad.

Som för många andra ledde detta till restriktivt ätande, allt-eller-inget-tänk, känsloätande och hetsätande, matångest och en känsla av misslyckande och jakt på mera viljestyrka. Jag utvecklade kraftiga IBS besvär och hur uppblåst min mage var styrde hela mitt liv - vad jag fick äta, vad jag kunde ha på mig och om jag skulle gå ut eller hålla mig hemma. Det enda jag ville var att få känna mig hälsosam på riktigt. Kunna äta vad jag ville och ändå vara hälsosam. Jag åt hälsosamt och kunde "allt" om hälsa, ändå kunde jag inte få till det. Jag förstod inte varför...

Redan som barn lärde jag mig att koppla mitt självvärde till min kropp. Att mat gjorde mig tjock eller smal, att jag kunde dricka hur mycket saft jag ville så länge det var Fun Light och att platta magar var mer värda. 

Jag har inte alltid varit så här balanserad. I nästan 20 år började jag om varje månad.


Redan som barn lärde jag mig att koppla mitt självvärde till min kropp. Att mat gjorde mig tjock eller smal, att jag kunde dricka hur mycket saft jag ville så länge det var Fun Light och att platta magar var mer värda. 

Som för så många andra ledde detta till restriktivt ätande, allt-eller-inget-tänk, känsloätande och hetsätande, matångest och en ständig känsla av misslyckande. Jag utvecklade IBS besvär så kraftiga att det enda som hjälpte var att kräkas (vilket blev en ursäkt för att äta extra glass...). Hur uppblåst min mage var styrde hela mitt liv - vad jag fick äta, vad jag kunde ha på mig och om jag skulle gå ut eller hålla mig hemma. Det enda jag ville var att hitta en enkel och hälsosam balans utan att kompromissa på min hälsa.

Dagen efter att jag firade mitt livs milstolpe, det jag jobbat och försakat mitt privata liv för i 8 år, blev min pappa sjuk i cancer. 3 veckor senare gick han bort. 

Det förändrade inte bara mitt liv, utan hela min relation till mat och min kropp.



Det blev min väckarklocka....

Dagen efter att jag firade mitt livs milstolpe, det jag jobbat och försakat mitt privata liv för i 8 år, blev min pappa sjuk i cancer. 3 veckor senare gick han bort. 

Det förändrade inte bara mitt liv, utan hela min relation till mat och min kropp.



Det blev min väckarklocka....

Jag ville inte fortsätta ge upp 95% av mitt liv för att väga 5% mindre. Jag insåg...

Mitt viktigaste mål är att känna mig fri och lycklig. Det blir jag aldrig av dieter, allt-eller-inget tänk eller dåligt samvete kring mat eller min kropp.

Det spelar ingen roll hur nyttigt jag äter så länge jag styrs av känsloätande och får dåligt samvete av för mycket sötsaker.

Jag hade ingen aning om hur det kändes att vara lagom mätt. Jag var totalt bortkopplad från min kropp! 

Jag behövde börja sätta ett högre värde på mig som person än hur min kropp såg ut.

Det var dags att släppa livsstilsdieter och börja lyssna på min kropp och vad som var viktigt för mig på riktigt.

Det viktigaste för mig är att känna mig fri och lycklig. Jag insåg att det blir jag aldrig av dieter, allt-eller-inget tänk eller ohälsa. 

Det spelar ingen roll hur nyttigt jag äter så länge jag styres av mitt känsloätande och fortsätter få dåligt samvete av för mycket mat och sötsaker.

Jag hade ingen aning om hur det egentligen kändes att vara lagom mätt. Jag var totalt bortkopplad från min kropp!

Jag var tvungen att börja sätta ett högre värde på mig som människa än hur min kropp såg ut. 

Det var dags att släppa livsstilsdieter och börja lyssna på min kropp och vad som var viktigt för mig på riktigt. 

Jag var tvungen att göra en del förändringar och prioritera att läka min relation till mat och min kropp. 

Jag var den enda som kunde göra förändringen. Även om jag kunde ta hjälp på vägen.

Jag ville inte slösa mer tid på att stressa kring mat och min kropp. Jag insåg att...

Jag ville inte fortsätta ge upp 95% av mitt liv för att väga 5% mindre. Jag insåg...

Mitt viktigaste mål är att känna mig fri och lycklig. Jag insåg att det blir jag aldrig av dieter, allt-eller-inget tänk.

Det spelar ingen roll hur nyttigt jag äter så länge jag styrs av känsloätande och får dåligt samvete av för mycket sötsaker.

Jag hade ingen aning om hur det kändes att vara lagom mätt. Jag var totalt bortkopplad från min kropp!

Jag behövde börja sätta ett högre värde på mig som människa än hur min kropp såg ut.

Det var dags att släppa livsstilsdieter och börja lyssna på min kropp och vad som var viktigt för mig på riktigt.



min approach till kost och hälsa handlar om mer än vikt...

För att göra hälsosam mat enkel och må bra i vår kropp, både fysiskt och emotionellt, måste vi förändra hur vi relaterar till mat och kroppen. Hur och varför vi äter är nämligen direkt kopplat till våra tankar, känslor och upplevelser. Genom att lära oss att äta med närvaro, lyssna på kroppen och behandla oss själva med kärlek och i linje med våra egna värderingar och hur vi vill leva, kommer balans, viktnedgång och hälsa naturligt. Det behöver varken vara komplicerat eller ta över våra liv. Det är detta som dieter och kostscheman missar.

Mina program är baserade på allt jag lärt mig från mina utbildningar och erfarenheter inom eating psychology, kost, holistisk hälsa, intuitivt ätande, mind body connection, personlig utveckling och mindset, samt min egna erfarenheter till att skapa en positiv och härlig relation till mat och min kropp. 

För att göra hälsosam mat enkel och må bra i vår kropp, både fysiskt och emotionellt, måste vi förändra hur vi relaterar till mat och kroppen. Hur och varför vi äter är nämligen direkt kopplat till våra tankar, känslor och upplevelser. 

Mina program är baserade på allt jag lärt mig från mina utbildningar och erfarenheter inom eating psychology, kost, holistisk hälsa, intuitivt ätande, mind body connection, personlig utveckling och mindset, samt min egna erfarenheter till att skapa en positiv och härlig relation till mat och min kropp. 

Min approach till kost och
hälsa handlar om mer än vikt...

Hjälpa dig att sluta fred med din kropp. Ta hand om kroppen med respekt och kärlek så du kan hitta den där härliga balansen kring mat, känna dig hemma i din kropp och börja leva ditt liv.

Jag tror att hälsa kan bli enkelt och naturligt för alla. Det svåra med hälsa är inte vad du ska äta, innerst inne vet du redan det!

Det svåra är att prioritera oss själva och förändra varför och hur vi äter. När det är på plats kommer den härliga balansen och hälsosamma vikten automatiskt.

Anna

Mitt mission

Att hjälpa dig att sluta fred med din kropp. Ta hand om kroppen med respekt och kärlek så du kan hitta en härlig balans kring mat, känna dig hemma i din kropp och börja leva ditt liv.

Jag tror att hälsa kan bli enkelt och naturligt för alla. Det svåra med hälsa är inte vad du ska äta, innerst inne vet du redan det! Det svåra är att prioritera oss själva och förändra varför och hur vi äter. När det är på plats kommer balansen och den hälsosamma vikten automatiskt.

Anna

MITT MISSION

LÄR KÄNNA MIG

lite onödig fakta

01

Jag bodde i London i 13 år där jag bl.a. hade godisbutiker tillsammans med min syster. Ibland växer vi ifrån våra drömmar. Det modigaste jag har gjort var att släppa drömmen om att sälja godis för att ge mig tid att hitta en ny dröm. Det jag gör idag. 

02

Några av mina favoritplatser är fjällen, Österlen, Holbox i Mexico, Battersea Park i London och Ponza i Italien. Jag trivs som bäst på avslappnade platser nära hav eller natur, blandat med lite storstad.

03

Jag känner mig fri i träningshallen och trivs lika bra i ett svettluktande källargym som i ett harmoniskt yoga-rum. För 20 år sedan sprang jag mig till en stressfraktur på lårbenshalsen. Att springa bort kalorier är en dålig idé!

04

Jag hade aldrig vågat göra det här om det inte var för min mamma som betalade för min första coach. Någonstans visste jag att en coach kunde hjälpa mig att få tillbaka tilliten till mig själv men, jag kunde inte se att jag var värd den investeringen. Min andra coach betalde jag för själv.

LÄR KÄNNA MIG

lite onödig fakta

01

Jag bodde i London i 13 år där jag bl.a. hade godisbutiker tillsammans med min syster. 

02

Jag trivs bäst på avslappnade platser nära hav eller natur, blandat med lite storstad. Några favoriter är fjällen, Österlen, Holbox i Mexico, Battersea Park i London och Ponza i Italien. 

03

Jag känner mig fri i träningshallen och trivs lika bra i ett svettluktande källargym som i ett harmoniskt yoga-rum. 

04

Jag hade aldrig vågat göra det här om det inte var för min mamma som betalade för min första coach. Någonstans visste jag att en coach kunde hjälpa mig i rätt riktning men, jag kunde inte se att jag var värd den investeringen. Min andra coach betalde jag för själv.

Några av mina favoritsaker

Pasta, pizza, tomater, olivolja, parmesan, gelato och tiramisu. Ja, all mat som har med Italien att göra!

Jag älskar vatten. Havet, sjöar , bäckar, forsar, vattenfall, ja till och med vattenpölar hjälper mig att stanna upp och känna en känsla av lugn. 

Min sambo och största supporter i över 20 år och våra två små underbart fartfyllda killar Bengt-Henry och Carl-Axel.. 

Några favoritsaker

Pasta, pizza, tomater, olivolja, parmesan, gelato och tiramisu. Ja, all mat som har med Italien att göra!

Jag älskar vatten. Havet, sjöar, bäckar, forsar, vattenfall.
Ja till och med vattenpölar hjälper mig att stanna upp och känna en känsla av lugn. 

Min sambo och största supporter i över 20 år och våra två små underbart fartfyllda killar Bengt-Henry och Carl-Axel.. 

MIN BIOGRAFI



Integrative Nutrition Health Coach, Institute for Integrative Nutrition

Emotional Eating Psychology, Institute for Integrative Nutrition

Nutrition Coach, Amanda Hamilton Nutrition Coach Academy

Wellness Coach, Amanda Hamilton Wellness Coach Academy

IHP Integrative Health Practitioner, Level 1

UTBILDNINGAR

Mind Body Eating psychology Coach, Institute for the Psychology of Eating

NLP Master practitioner, the courage coaching academy

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2018

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2016

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2013

Anna är certifierad coach inom eating psychology, känsloätande, kost och holistisk hälsa. Med sin utbildning och livserfarenhet hjälper hon kvinnor att skapa en kärleksfull och empowering relation till mat, sig själv och sin kropp.

MIN BIOGRAFI

Integrative Nutrition Health Coach, Institute for Integrative Nutrition

Emotional Eating Psychology,
Institute for Integrative Nutrition


Nutrition Coach,
Amanda Hamilton Nutrition Coach Academy

Wellness Coach, Amanda Hamilton Wellness Coach Academy

IHP Integrative Health Practitioner, Level 1

UTBILDNINGAR:

Mind Body Eating PSYCHOLOGY Coach,
Institute for the Psychology of Eating

nlp master practitioner,
the courage coaching academy

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2018

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2016

Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.

2013

Anna är certifierad coach inom eating psychology, känsloätande, kost och holistisk hälsa. Med sin utbildning och livserfarenhet hjälper hon kvinnor att skapa en kärleksfull och empowering relation till mat, sig själv och sin kropp.

Guiden med som hjälper dig med dina första steg mot att hitta matfrihet. Praktiska tips och skrivövningar ingår. 

En gratis visualiseringsövning som hjälper dig att se vad matfrihet skulle innebära och se ut för dig.

LADDA NER GRATIS

FOOD FREEDOM
TILL DIN INkorg

Vill du ha mitt
Food Freedom till din inkorg?

Varje vecka mailar jag dig kunskap, inspiration, tips och övningar som hjälper dig att bli ditt hälsosammaste jag utan dieter och stress.

Jag säljer inte din adress och jag mailar bara sånt som jag tror är intressant och hjälpsamt för dig. Du kan såklart när som helst avsluta din gratis prenumeration.

Ten Tricks for Better Insta Photos

Trust fund gluten-free scenester PBR&B hot chicken. Poke try-hard vegan pop-up. Banh mi meggings before they sold out.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt wisi enim ad minim veniam.

FREE download ↓