Jag är också den tidigare perfektionisten som bantade bort 20 år av mitt liv och som aldrig åkte på semester utan mitt måttband. Som lät vågen och min knepiga IBS mage sätta ribban för humöret och styra mitt liv. Som fick ett sorligt wake up call, skolade om mig och gjorde det mitt mission att hjälpa kvinnor hitta ett nytt sätt att se på mat, sin kropp och sig själva.
Jag är också den tidigare perfektionisten som bantade bort 20 år av mitt liv och som aldrig åkte på semester utan mitt måttband. Som lät vågen och min knepiga IBS mage sätta ribban för mitt humör och styra mitt liv. Som fick ett sorligt wake up call, skolade om mig och gjorde det mitt mission att hjälpa kvinnor att hitta ett nytt sätt att se på mat, sin kropp och sig själva.
Som för många andra ledde detta till restriktivt ätande, allt-eller-inget-tänk, känsloätande och hetsätande, matångest och en känsla av misslyckande och jakt på mera viljestyrka. Jag utvecklade kraftiga IBS besvär och hur uppblåst min mage var styrde hela mitt liv - vad jag fick äta, vad jag kunde ha på mig och om jag skulle gå ut eller hålla mig hemma. Det enda jag ville var att få känna mig hälsosam på riktigt. Kunna äta vad jag ville och ändå vara hälsosam. Jag åt hälsosamt och kunde "allt" om hälsa, ändå kunde jag inte få till det. Jag förstod inte varför...
Redan som barn lärde jag mig att koppla mitt självvärde till min kropp. Att mat gjorde mig tjock eller smal, att jag kunde dricka hur mycket saft jag ville så länge det var Fun Light och att platta magar var mer värda.
Som för så många andra ledde detta till restriktivt ätande, allt-eller-inget-tänk, känsloätande och hetsätande, matångest och en ständig känsla av misslyckande. Jag utvecklade IBS besvär så kraftiga att det enda som hjälpte var att kräkas (vilket blev en ursäkt för att äta extra glass...). Hur uppblåst min mage var styrde hela mitt liv - vad jag fick äta, vad jag kunde ha på mig och om jag skulle gå ut eller hålla mig hemma. Det enda jag ville var att hitta en enkel och hälsosam balans utan att kompromissa på min hälsa.
Mitt viktigaste mål är att känna mig fri och lycklig. Det blir jag aldrig av dieter, allt-eller-inget tänk eller dåligt samvete kring mat eller min kropp.
Det spelar ingen roll hur nyttigt jag äter så länge jag styrs av känsloätande och får dåligt samvete av för mycket sötsaker.
Jag hade ingen aning om hur det kändes att vara lagom mätt. Jag var totalt bortkopplad från min kropp!
Jag behövde börja sätta ett högre värde på mig som person än hur min kropp såg ut.
Det var dags att släppa livsstilsdieter och börja lyssna på min kropp och vad som var viktigt för mig på riktigt.
Mitt viktigaste mål är att känna mig fri och lycklig. Jag insåg att det blir jag aldrig av dieter, allt-eller-inget tänk.
Det spelar ingen roll hur nyttigt jag äter så länge jag styrs av känsloätande och får dåligt samvete av för mycket sötsaker.
Jag hade ingen aning om hur det kändes att vara lagom mätt. Jag var totalt bortkopplad från min kropp!
Jag behövde börja sätta ett högre värde på mig som människa än hur min kropp såg ut.
Det var dags att släppa livsstilsdieter och börja lyssna på min kropp och vad som var viktigt för mig på riktigt.
För att göra hälsosam mat enkel och må bra i vår kropp, både fysiskt och emotionellt, måste vi förändra hur vi relaterar till mat och kroppen. Hur och varför vi äter är nämligen direkt kopplat till våra tankar, känslor och upplevelser. Genom att lära oss att äta med närvaro, lyssna på kroppen och behandla oss själva med kärlek och i linje med våra egna värderingar och hur vi vill leva, kommer balans, viktnedgång och hälsa naturligt. Det behöver varken vara komplicerat eller ta över våra liv. Det är detta som dieter och kostscheman missar.
Mina program är baserade på allt jag lärt mig från mina utbildningar och erfarenheter inom eating psychology, kost, holistisk hälsa, intuitivt ätande, mind body connection, personlig utveckling och mindset, samt min egna erfarenheter till att skapa en positiv och härlig relation till mat och min kropp.
Hjälpa dig att sluta fred med din kropp. Ta hand om kroppen med respekt och kärlek så du kan hitta den där härliga balansen kring mat, känna dig hemma i din kropp och börja leva ditt liv.
Jag tror att hälsa kan bli enkelt och naturligt för alla. Det svåra med hälsa är inte vad du ska äta, innerst inne vet du redan det!
Det svåra är att prioritera oss själva och förändra varför och hur vi äter. När det är på plats kommer den härliga balansen och hälsosamma vikten automatiskt.
Att hjälpa dig att sluta fred med din kropp. Ta hand om kroppen med respekt och kärlek så du kan hitta en härlig balans kring mat, känna dig hemma i din kropp och börja leva ditt liv.
Jag tror att hälsa kan bli enkelt och naturligt för alla. Det svåra med hälsa är inte vad du ska äta, innerst inne vet du redan det! Det svåra är att prioritera oss själva och förändra varför och hur vi äter. När det är på plats kommer balansen och den hälsosamma vikten automatiskt.
Pasta, pizza, tomater, olivolja, parmesan, gelato och tiramisu. Ja, all mat som har med Italien att göra!
Jag älskar vatten. Havet, sjöar , bäckar, forsar, vattenfall, ja till och med vattenpölar hjälper mig att stanna upp och känna en känsla av lugn.
Min sambo och största supporter i över 20 år och våra två små underbart fartfyllda killar Bengt-Henry och Carl-Axel..
Pasta, pizza, tomater, olivolja, parmesan, gelato och tiramisu. Ja, all mat som har med Italien att göra!
Jag älskar vatten. Havet, sjöar, bäckar, forsar, vattenfall.
Ja till och med vattenpölar hjälper mig att stanna upp och känna en känsla av lugn.
Min sambo och största supporter i över 20 år och våra två små underbart fartfyllda killar Bengt-Henry och Carl-Axel..
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Anna är certifierad coach inom eating psychology, känsloätande, kost och holistisk hälsa. Med sin utbildning och livserfarenhet hjälper hon kvinnor att skapa en kärleksfull och empowering relation till mat, sig själv och sin kropp.
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Kombucha street art tilde shoreditch celiac taxidermy bushwick palo santo cloud bread yr bicycle rights hell of sartorial ethical butcher.
Anna är certifierad coach inom eating psychology, känsloätande, kost och holistisk hälsa. Med sin utbildning och livserfarenhet hjälper hon kvinnor att skapa en kärleksfull och empowering relation till mat, sig själv och sin kropp.
FOOD FREEDOM
TILL DIN INkorg
Varje vecka mailar jag dig kunskap, inspiration, tips och övningar som hjälper dig att bli ditt hälsosammaste jag utan dieter och stress.
Jag säljer inte din adress och jag mailar bara sånt som jag tror är intressant och hjälpsamt för dig. Du kan såklart när som helst avsluta din gratis prenumeration.
Trust fund gluten-free scenester PBR&B hot chicken. Poke try-hard vegan pop-up. Banh mi meggings before they sold out.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt wisi enim ad minim veniam.
FREE download ↓